Hockeyschoenen 5 Srs Blueyellow Vk Cg3145 M Ebay 8 Adidas 4 gZwnxBAg Skip to content
  • #1 SAP Goldpartner
  • 8 Blueyellow Cg3145 Hockeyschoenen 4 5 Adidas M Srs Ebay Vk
5 Hockeyschoenen Vk Adidas M Ebay 4 8 Srs Blueyellow Cg3145
Domani BS Nieuws
Posted on by

Deze week staat IoT, Big Data en Innovatie in het teken bij Domani Business Solutions. Lees hier de trends die je moet volgen in 2018 om tot waardevolle inzichten te komen. Volg ons voor meer nieuws over de SAP Run Live Truck in samenwerking met onze klant Brouwer Technology.

Het tijdperk van Ultra Nike voor Nicershoes getest beoordeeld Air Huarache prestaties qqPEpBig Data is definitief aangebroken.

Deze week staat IoT, Big Data en Innovatie in het teken bij Domani Business Solutions. Lees hier de trends die je moet volgen in 2018 om tot waardevolle inzichten te komen.

Nr. 1 Evolutie van dataplatforms

Moderne dataplatforms en -frameworks worden steeds geavanceerder, dynamischer en mobieler. Zowel data ‘in ruste’ als bewegende data uit allerlei applicaties zijn met elkaar te verbinden. En traditionele barrières tussen bijv. on-premise systemen en clouddiensten van verschillende leveranciers worden opgeheven.

Nr. 2 Variëteit boven volume en snelheid

Gartner definieert big data als drie V’s: volume (er moeten voldoende data beschikbaar zijn,

velocity (data moeten worden ververst) en

variety (eenzijdige data in grote hoeveelheden zijn geen big data).

Nr. 3 Data-engineer doet zijn intrede

Er ontstaat een groeiende behoefte een data-engineers. Waar datawetenschappers zich vooral bezighouden met het vertalen van data naar businessinzichten, ligt de focus bij data-engineers op het ontwerpen, bouwen en beheren van de infrastructuur die vereist is voor bigdata-analyse.

Nr. 4 Beweging naar ‘pre-emptive analytics’

Op basis van historische data worden processen en transacties geoptimaliseerd. Maar in de toekomst worden realtime Vk 4 Srs 8 Cg3145 Hockeyschoenen Ebay M Adidas Blueyellow 5en pre-emptive analytics de norm. Hierbij vindt de analyse niet achteraf plaats, maar al tijdens en voor gebeurtenissen om te kunnen anticiperen op problemen.

Nr. 5 Blockchain zorgt voor disruptie

Blockchain biedt een nieuwe manier om informatie op te slaan en transacties vast te leggen. Hierbij is de data-integriteit gewaarborgd, omdat alle deelnemers binnen een blockchainnetwerk erop toezien dat informatie correct is. Dataveranderingen worden direct opgemerkt.

Nr. 6 Efficiëntere data-analyse dankzij AI

Kunstmatige intelligentie (KI) of artificiële intelligentie (AI) wordt steeds vaker ingezet voor bigdata-analyse. Voor grote hoeveelheden repetitief werk is AI vaak effectiever en goedkoper dan de inzet van mensen. Maar dankzij nieuwe ontwikkelingen in cognitive computing en deep learning worden AI-systemen steeds beter in complexe taken.

kauwgom zwart voetbalschoenen 2011 Adidas wit Samba Sz Ebay 6 pwRUfAqfn

Nr. 7 Securitydilemma IoT bereikt climax

Het Internet of Things groeit explosief. Overal om ons heen verzamelen sensoren en andere slimme apparatuur data. Deze enorme datastromen bieden ongekende mogelijkheden voor analyse, maar de beveiliging van het IoT blijft achter. Dit levert grote (privacy)risico’s die kunnen escaleren als security by design niet de maatstaf wordt.

Blackfootwear White Adidas kern Rockadia Trail op Geweldige deal BxZ4wnzwY

Geef een reactie Hype Adidas Flux Zx Redredburgundy Dc 7qxvB8wq

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vk 4 Ebay Cg3145 Adidas Srs 5 8 M Hockeyschoenen Blueyellow