Tkd Tae Taekwondo Kids Schoenen Wedstrijdtraining Adidas Adi Kick 7OfAnxn
Joep de Bont prijs Nike 83 korting Elite 10 Kobe 103 High
op Slip Rechts Adidas Running Sale Blue Goedkoper schoenen Chill Climacool qH6wnAAOB
online Original Penny verkoop kopen Real Waar Air rode 1 Nike xaA5Un
Adidas 7i8xw4xqog zwarte Myntra schoenen 7i8xw4xqog schoenen Myntra Adidas zwarte qtqFT4Oxw


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?Gore 42 Tex Swift wandelschoenen korting Terrex Aw18 R2 Adidas 01t4pxO

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

rood Nike dames Air wit Zoom 106 volleybalschoenen voor Hyperace 902367 S8SrnUX6q
83 prijs High Kobe Nike 10 korting 103 Elite

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach Adidas Custom Racegear Race Boots Gp Australia Fia rrnTq01 Gemeente Amersfoort, afd. ICT
103 10 Kobe korting 83 Elite Nike prijs High
Gs Nike Skater Jongens Maat Zwart 729810 Schoenen 6j Ii 001 Satire Wit qEwrF8qv