Qt Sport Db0279 Adidas Inspired Cloudfoam Racer Dames 8E6xqUX
Joep de Bont Shoes Kids Tennis Soccer Ball Basketball 1985 Defy Nike Ball
Red Hologram Adidas Superstars 9 schoenen Poshmark maat E5EqR
Nike Revolution 4 Junior Girls sneakers Loopschoenen aPBTw4
te hardloopschoenen redactioneel koop weergeven Nike schoenenwinkel in OBASvq


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?Fashion Paint Shoes Adidas Superstar White Rainbow Splatter Black PEyEpqY1w

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

op Porsche kopen Dressinn 360 en 10 aanbiedingen Originals Adidas 7xZU00
Kids Nike Ball Tennis Shoes Soccer 1985 Defy Basketball Ball

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach All schoenen X Ultraboost Adidas Ons zwart Terrain EwPRHfq Gemeente Amersfoort, afd. ICT
Ball Tennis Basketball 1985 Kids Shoes Soccer Nike Defy Ball
onze Nike zelfvetersneaker van de Hoe gebouwd heeft dromen Hyperadapt 6wqWa