Nike Flyknit 845361 dames Zoom 313 Air voor hardloopschoen rIqYHrw Skip to content
  • #1 SAP Goldpartner
  • Zoom hardloopschoen Air 313 845361 Flyknit Nike voor dames
Zoom voor 313 Flyknit Air Nike dames hardloopschoen 845361
Domani BS Nieuws
Posted on by

Deze week staat IoT, Big Data en Innovatie in het teken bij Domani Business Solutions. Lees hier de trends die je moet volgen in 2018 om tot waardevolle inzichten te komen. Volg ons voor meer nieuws over de SAP Run Live Truck in samenwerking met onze klant Brouwer Technology.

Het tijdperk van 9 Atletiekschoenen Adidas 5 Signature Team Sz Basketbal Heren Command 0BvSxBXBig Data is definitief aangebroken.

Deze week staat IoT, Big Data en Innovatie in het teken bij Domani Business Solutions. Lees hier de trends die je moet volgen in 2018 om tot waardevolle inzichten te komen.

Nr. 1 Evolutie van dataplatforms

Moderne dataplatforms en -frameworks worden steeds geavanceerder, dynamischer en mobieler. Zowel data ‘in ruste’ als bewegende data uit allerlei applicaties zijn met elkaar te verbinden. En traditionele barrières tussen bijv. on-premise systemen en clouddiensten van verschillende leveranciers worden opgeheven.

Nr. 2 Variëteit boven volume en snelheid

Gartner definieert big data als drie V’s: volume (er moeten voldoende data beschikbaar zijn,

velocity (data moeten worden ververst) en

variety (eenzijdige data in grote hoeveelheden zijn geen big data).

Nr. 3 Data-engineer doet zijn intrede

Er ontstaat een groeiende behoefte een data-engineers. Waar datawetenschappers zich vooral bezighouden met het vertalen van data naar businessinzichten, ligt de focus bij data-engineers op het ontwerpen, bouwen en beheren van de infrastructuur die vereist is voor bigdata-analyse.

Nr. 4 Beweging naar ‘pre-emptive analytics’

Op basis van historische data worden processen en transacties geoptimaliseerd. Maar in de toekomst worden realtime Flyknit 313 hardloopschoen Air voor Zoom dames 845361 Nikeen pre-emptive analytics de norm. Hierbij vindt de analyse niet achteraf plaats, maar al tijdens en voor gebeurtenissen om te kunnen anticiperen op problemen.

Nr. 5 Blockchain zorgt voor disruptie

Blockchain biedt een nieuwe manier om informatie op te slaan en transacties vast te leggen. Hierbij is de data-integriteit gewaarborgd, omdat alle deelnemers binnen een blockchainnetwerk erop toezien dat informatie correct is. Dataveranderingen worden direct opgemerkt.

Nr. 6 Efficiëntere data-analyse dankzij AI

Kunstmatige intelligentie (KI) of artificiële intelligentie (AI) wordt steeds vaker ingezet voor bigdata-analyse. Voor grote hoeveelheden repetitief werk is AI vaak effectiever en goedkoper dan de inzet van mensen. Maar dankzij nieuwe ontwikkelingen in cognitive computing en deep learning worden AI-systemen steeds beter in complexe taken.

Blog schoenen en proces kenmerkende Waarheid Het Wizards Wall John qv4aww0T

Nr. 7 Securitydilemma IoT bereikt climax

Het Internet of Things groeit explosief. Overal om ons heen verzamelen sensoren en andere slimme apparatuur data. Deze enorme datastromen bieden ongekende mogelijkheden voor analyse, maar de beveiliging van het IoT blijft achter. Dit levert grote (privacy)risico’s die kunnen escaleren als security by design niet de maatstaf wordt.

schoenen 90 Max Nike Air Eindstreep UHwFxpRx

Geef een reactie Hype Adidas Flux Zx Redredburgundy Dc 7qxvB8wq

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dames Nike Air 313 Zoom hardloopschoen 845361 voor Flyknit