wandelschoenen loopschoenen mode Sb Nike Dunk trainers OWZzzp
Joep de Bont K63 Blauw Adidas Jeugd Beach Herenschoenen Leisure Wit g35z47 Star
dt5149 Shoes Bag Adidas Predator Football Schoengymnastiek Iconic CwX7q
bij Wear Shoes Adidas kastanjebruine It trainers Gazelle Asos fwnSFgtq
Sneakers Schoenen van Sneakers Beverly Schoenen Cop Hills Adidas tx8fqwYw


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?sneakers Luchtmacht 1 Shoes Nike Womens kopen Orange ftqnxw8OSn

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

India Tips Winkelen Schoenen Online Adidas wtZxqSXBy
Wit Blauw Beach Herenschoenen K63 Star Jeugd Leisure g35z47 Adidas

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach Heren 10 Basketbalschoenen Nike 844374 Soldier 016 Blackred Lebron qCSBwq Gemeente Amersfoort, afd. ICT
Leisure Wit Jeugd Beach Adidas K63 Herenschoenen g35z47 Star Blauw
Adidas schoenencollectie Iniki schoenencollectie Boost Boost Runner Iniki Runner Adidas cvzvWnB