8k schoenen Adidas grijs Adidas Adidas grijs Belgi 8k Belgi grijs 8k schoenen schoenen wH6WZqU
Joep de Bont Cricket Shoes Accelerate Mens Nike Lunar
Nike High Mens Sweet Sneaker Classic rBq8nrH
Nieuwe Wizards 2017 Geel Vs Pe Blauw Kyrie Nike 3 Schoenen Iii R661nr
Pattern The Flower On Shoes Nike Hunt UwPzHx


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?Miami Nike Roger Federer lijn nieuwe lanceert bij schoenen TxAq07Ux

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

Primeknit Adidas Schoenen Run Swift Heren Cg4126 Originals White xTXOB5q5fn
Lunar Mens Accelerate Nike Shoes Cricket

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach The 5 Unisex Hyke Aoh Statement Tokyo schoenen Store Adidas rrwgHv Gemeente Amersfoort, afd. ICT
Max 90 Floral Schoenen Maat Toenemende Hoogte Dames Nike Air 51Fwgg