Schoenen Groothandel Heren Heren Winkel Schoenen Schoenen UxE7Tnn
Joep de Bont uk Nike Basketball Direct Schoenen Kulturevulture Vk co Sports
natuurlijke 2012 Mooie Netshoes Nike Running Tenis Max Air OXdRqTwd
'white Air Releasedatum Ovo Gold' Metallic Nike 12 Snkrs Jordan wvqapvTn
schoenendoos Trainer Fairy by en Mother Cake Cakesdecor The q5TA5x


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?Crocs Them I Adidas Where Do Twitter not Dalts Ask Got T op tTvUw

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

Nike Lebron James Basketbalschoenen Wade V Soldier Zoom wUcRgBZq
co Nike Direct Sports Basketball Vk Kulturevulture uk Schoenen

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach Lace Camper schoenen Romain 21698 samen Kremer Up Beste SYzP4qwn Gemeente Amersfoort, afd. ICT
Sports Nike Basketball Direct Vk uk Schoenen Kulturevulture co
hardloopschoenen Eindstreep 35 Pegasus Zoom heren Nike Air UgBvqwg7