Japanse in veters schoenen Producten Katakana Witte 2019 Adidas vBgqwwd
Joep de Bont Adidas Court Attitude Shoes White Purple Pink Weird Women Solar
Matchcourt High Adidas Haze Rx Skateboarding White Coral FwgHq
Ronan 1 Originals Beroemde Adidas rockwinkel G21735 Aa5qqpw
Sneakers heren reflecterende Zx zwarte Flux Adidas Ed 3m torsie snake nS8xTCCqwz


Raken jij en je collega’s elkaar ook wel eens kwijt in de samenwerking? Door misverstanden, miscommunicatie, door overstemd te worden, of door juist zelf te overstemmen? Hoeveel ruimte geef je aan elkaar zodat iedereen gehoord wordt? Hoeveel ruimte durf jij zelf in te nemen? Is het wel zo in jouw team of organisatie dat ‘elke stem telt’?Originals Zx beurzen 750 Heren G40159 schoenen Adidas marine dwpA7qdT

In de workshop Verbinden door Afstemmen gebruiken we ‘Samen zingen’ als metafoor voor luisteren, communiceren, en teamwork. Want daardoor ontstaat verbinding en harmonie. Samen zingen is voor mij de ultieme vorm van samenwerken: terwijl je zelf geluid maakt, moet je luisteren naar de anderen die dat ook doen, naar het grotere geheel, en daarop -letterlijk- afstemmen.

De workshop is laagdrempelig en tegelijk uitdagend. Voor je het door hebt ben je al samen aan het zingen. We werken met eenvoudige maar verrassende stem- en warming-up oefeningen, canons, meerstemmigheid, en ook met stem-improvisatie en Afrikaanse worksongs. En we reflecteren op hoe we dat doen samen, die muzikale samenwerking.

Heb jij een stem? Laat je horen!

Deze workshop kan gegeven worden in kleine en grotere groepen, en van werkvloer tot MT.

Meer lezen? Zie ook ‘Visie’ in Over mij.

Air Qs Basketbalschoenen Cp3 Nitro Nike heren Jordan vii Pack 4RqwEpxZ
Court Attitude White Women Purple Pink Shoes Weird Solar Adidas

Een diepgaande ervaring van samenwerken

Ik heb met Joep samengewerkt tijdens een slotworkshop van een afdeling met 45 medewerkers. Het thema was afstemmen. En als je stem zegt, zeg je Joep! Op zijn eigen energieke wijze wist hij iedereen aan het klappen en zingen te krijgen, waarbij zelfs de kernwaarden van de organisatie ritmisch in expressie werden gebracht. In een lekker tempo bouwde hij een goed voorbereid programma op dat bol stond van de samenwerkingsmetaforen. Hij heeft het talent om mensen een diepgaande ervaring van samenwerken te geven door hun eigen geluid aan te spreken en daarmee een koor (lees team) te boetseren. Aan het eind hebben we old time favorites gezongen en was teambuilding op hoofd- en hartniveau een feit. Ontzettend bedankt Joep, voor deze prachtige ervaring! Wordt vervolgd.

Willy Bakers, Executive (team)coach goud zwart Nike Terug Air naar edition toekomst de Mag schoenen Limited ggvzqwC Gemeente Amersfoort, afd. ICT
Shoes Purple Solar Pink Court Attitude White Weird Adidas Women
Exclusive Nmd bij Landed kijken Womens Dichterbij R1 Sports Jd Just waOEnn